Vi har tecknat ett nytt samarbetsavtal när det gäller hyra/finansieringslösningar till våra kunder.

Om De Lage Landen 
Med 5 000 medarbetare i över 35 länder är De Lage Landen ett av världens ledande finansföretag. Vi är verksamma i de flesta branscher och erbjuder olika finansiella lösningar; hyra, avbetalning, fakturaköp.

De Lage Landen är ett helägt dotter bolag till Rabobank Group. Rabobank har högsta kreditvärdighet av alla privatägda banker, som tilldelas av kreditvärderingsinstituten Moodys, Standard & Poors, Fitch och DBRS.

www.delagelandenfinans.se

Tillsammans med De Lage Landen kan vi erbjuda enkla och effektiva finansieringslösningar som passar just dig!

Det finns flera fördelar med att hyra när det är dags att investera i ny utrustning. Här är några av de bästa

–          Flexibla investeringar. Investeringar kan ske i takt med att företaget växer, utan att utnyttja din investeringsbudget eller bankkredit.

–          En överblickbar helhetslösning. Utrustning, engångskostnader, tjänster och service kan läggas i ett och samma hyresavtal. En faktura per betalningsperiod för hela lösningen.

–          Enkelt att uppgradera eller byta ut utrustningen. Om ni behöver ändra något i företagets maskinpark kan ni göra det under hela avtalsperioden utan att nödvändigtvis höja månadskostnaden.

–          Hyra med fast eller rörlig månadskostnad. En fast månadskostnad är tryggt då ni betalar samma hyra under hela avtalstiden. Vilket kan vara en fördel och underlätta budgetering. En rörlig månadskostnad varierar med ränteläget och kan ge både en lägre och en högre månadskostnad.

–          Ökad ekonomisk handlingsfrihet. En hyreslösning påverkar inte viktiga ekonomiska nyckeltal och ni slipper problem med låga andrahandsvärden. Betalningen sker i samma tempo som utnyttjandet.

–          Valfrihet vid avtalsperiodens slut. I slutet av avtalsperioden kan ni välja att uppgradera utrustningen, lämna tillbaka den eller fortsätta att hyra den. I vissa fall kan ni även köpa loss utrustningen till gällande marknadsvärde.

–          Omfattande försäkringsskydd. Genom en allriskförsäkring är ni försäkrade mot oväntade överraskningar, till en låg självrisk.

Läs mer på www.delagelandenfinans.se